حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 2 ماه

شماره همراه خود به همراه شماره نظام پزشکی خود را وارد کنید

خاک برهنه به راحتی توسط باد و آب که دو عامل اصلی فرسایش هستند، از بین می‌رود. ریشه‌های گیاه، خاک را در کنار هم نگه می‌دارند، در حالی که برگ‌های آن باران را مسدود می‌کند و مانع از تجزیه خاک می‌شود. انواع چمن‌ها، چمن زینتی و درختچه‌های کم ارتفاع، بهترین عملکرد را دارند زیرا خاک را کاملا می‌پوشانند.

در حال حاضر کنترل چرای دام و آگاهی‌بخشی به دامداران از جمله مهم‌ترین راهکارهای حفظ مراتع برشمرده می‌شود و برای مقابله با پدیده بیابان‌زایی توجه به کاهش چرای دام در مراتع حساس و کم‌پوشش و فرهنگ‌سازی آن در مناطق دارای اقلیم خشک بسیار حائز اهمیت است.

الویری: قانون عفاف و حجاب فاجعه در کشور بوجود می آورد/ پزشکیان باید اقدام جدی برای رفع فیلترینگ انجام دهد

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به تأثیر چرای دام بر خاک مرتع، اظهار داشت: چرای دام بر خاک مرتع تأثیر مستقیم دارد، بخصوص در اوایل بهار و یا مواقع دیگری که خاک مرتع مرطوب است و باعث سفت شدن آن می‌شود.

فرسایش خاک عمدتاً زمانی رخ می‌دهد که خاک در معرض بادهای شدید، باران‌های سخت و آب جاری قرار گیرد. در برخی موارد، فعالیت‌های انسانی، به ویژه کشاورزی و پاکسازی زمین، خاک را در برابر فرسایش آسیب‌پذیر می‌کند. فرسایش، چه توسط مواردی مانند آب و باد چه توسط زراعت انسان، شامل سه مرحله متمایز جدا شدن خاک، حرکت و رسوب خاک است.

پوشش آوار هوازده یا فرسایشی روی شیب‌ها، که معمولاً در معرض حرکت انبوه است.

اکبری در این راستا از حضور دامداران در فصل پاییز در زیستگاه‌های گونه‌های در معرض انقراضی مانند یوز ایرانی ابراز نگرانی می‌کند و با ذکر مثالی می‌گوید: زمانی که دامداران وارد حوالی منطقه حفاظت شده توران شوند، «هلیا» – یوز مادر تازه پیدا شده به همراه چهار توله‌اش – از منطقه خارج می‌شوند.

درصورتی که پزشک مورد نظر شما در شهر سبزوار نوبت دهی آنلاین را فعال کرده باشد می توانید بصورت اینترنتی از متخصص مورد نظرتان در سبزوار نوبت اینترنتی دریافت کنید.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹

بر اثر شخم زدن زیاد زمین و استفاده بیش از حد از خاک برای کشاورزی فرسایش خاک رخ می‌دهد.

احمد رحمانی -عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور- نیز با اشاره به لزوم ارتقای سطح دامپروری در کشور این را هم گفته بود که امروزه در در دنیا دیگر خبری از رهاشدن دام در جنگل‌ها نیست و روش‌های سنتی دامپروری جای خود را به روش‌های صنعتی داده‌اند و "جنگل" و "دام" نمی‌توانند در در کنار هم قرار داده شوند.

شخم زدن عمیق و مکرر more info لایه‌ای از خاک فشرده را ایجاد می‌کند که در برابر فرسایش آبی آسیب‌پذیر است و در بالای آن خاک سست به راحتی توسط باد برداشته می‌شود. روش شخم زدن صفر را با استفاده از کولتر یا سایر دستگاه‌های کاشت عمیق در نظر بگیرید.

به گفته احمد رحمانی - عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور- در حال حاضر تنها ۱۰ درصد از جنگل‌های کشور جزء مناطق حفاظت شده هستند و در عین حال حتی برخی جنگل‌های حفاظت‌ شده هم توسط چرای دام آسیب می‌بینند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *